Over ons

Wij denken met u mee over de beste oppervlaktebehandeling en geven graag een passend advies.

Onze kracht zit ‘m in

We doen het werk wat we het liefste doen. Metaalwerk spuiten en lakken. Daar krijgen we een kick van. We werken nauwkeurig, leren elke dag en dragen bij aan een heel mooi, vet product. Niet klein. Maar groot. Daar houden we van en onze klanten ook. En daar zijn we heel trots op

We vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten. Niet klakkeloos te doen wat gevraagd wordt, maar ook andere opties bespreken. We kunnen vragen op alle natlak gebieden beantwoorden. We gaan mee met onze tijd en zijn bijvoorbeeld bezig met het testen van waterlakken. En ons filterinstallatie systeem is uniek in de markt. De lucht doorgaat vijf fases voordat het buiten komt. De laatste stap zijn koolstoffilters en die hoeven we nauwelijks te vervangen. Daar zit niets meer in. Wel zo schoon voor onze directe omgeving

Een fijne, veilige, werkomgeving

Onze medewerkers voelen zich op hun plek, hoewel het best zwaar werk is. Dat komt, omdat wij ze een prettige, gezonde werkomgeving bieden. Veilig werken vinden we zeer belangrijk. Dus onze mensen krijgen goeie instructies, werken met zeer beschermende kleding. De RI&E is vastgelegd en daar hebben we continu aandacht voor. Dit geldt ook voor de opleiding. Heftruck- en hijscertificaten zijn up-to-date. Ook staan wij voor duurzaamheid. We hanteren specifieke verf en hebben een unieke filterinstallatie waardoor we geen giftige gassen uitstoten.

Samenwerken zorgt voor resultaat

We werken al negen jaar met een hele fijne groep mensen die zelfstandig werken, meedenken en vertrouwd zijn met elkaar. Ze laten elkaar in hun waarden, helpen elkaar en geven feedback als iets niet goed gaat. Er is ruimte voor humor en ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied, om overuren te maken indien nodig, productieve uren dan wel te verstaan of om af te schalen als dat nodig is. Het gaat om je eigen verantwoordelijkheid en dat kan alleen als er over en weer vertrouwen is in elkaar. Dat is een gevoel waar we zeer aan hechten.

Metaal is een mooi, duurzaam product die we tot in het oneindige kunnen hergebruiken. Dus Lakspuiterij Bladel is nog lang niet klaar.

Kom jij ons team versterken?

Projecten

0 +

Tevreden klanten

0 +

Kilometers

0 +